Eigen social feed software:

Iedereen denk dat wat heeft hij dan? Ondanks de beperkingen die opgelegd zijn door Twitter heb ik het alsnog voor elkaar gekregen om naar meerdere accounts automatisch berichten te posten.

Heel eenvoudig met een CLI tool die via een takenplanner geactiveerd word. Random word er een boodschap gekozen en de wereld ingeblazen met de hashtags die ik zelf bijna dagelijks toevoeg. Het moet natuurlijk wel getriggerd worden in de niche waarin we bezig zijn.

Moet je hiervoor veelervarig hebben krijg ik wel eens de vraag. Ervaring om te werken met dat programma? Tja, dat is beetje een moeilijk antwoord. Het draait niet onder Windows/MS-dos maar het is een linux tool die ik gebruik. Er zijn vollop socialmedia schedulers waarmee je dit ook kan doen. Maar waarvoor (maandelijk) een hoop geld uitgeven terwijl ik het zelf kan maken.

In de jaren (8 jaar) dat ik dit nu gebruik en update/aanpas/modificeer heb ik nu best wel voor mij een geweldige tool. Met enkele accounts zit is na 2 weken op 70.000 views per dag. En dat moet ik toch best een succes.

Heb jij ook zoiets, deel dan jouw ervaring.