Zomaar geƫmigreerd?

Soms komen de vragen wel eens. Geƫmigreerd, met jonge kinderen, waarom? De grootste rede was gezondheid. Dat stond voor ons voorop.

Na 3 jaar actief te zijn geweest als ZZP-er met het draaiend maken van een nieuw vakantiepark in Zeeland. Zijn we na het oplossen van alle kinderziektes op een bottewijze bedankt voor onze werkzaamheden.
Al die jaren dat ik daar bezig was heb ik ons netwerk (van mij en mijn man) gebruikt om zoveel diensten ook uit de regio er bij te betrekken.
Dit was ook iets wat de directie/investeerder altijd riepen maar eigenlijk nooit deden. Tja op een lokale kok na dan...

Een pretje was het niet altijd, erwaren daar altijd vele conflicten. Er waren 3 investeerders en 1 daarvan is zelfs opgestapt nadat hij de conflict generator (ja hij deed dat gewoon wekelijks) E v/d B weereens veel te ver was gegaan. Wat een verschrikkelijke persoon is deze man. Deze persoon kreeg het zelfs voorelkaar om uit een advocaten kantoor te worden gezet door zijn uitspattingen en gruwelijk gedrag.

Maar na ons onverwachte bedankje dat we konden gaan, vernietigd worden door deze organisatie met laster en smaad, hebben we zelfs, na enkele pogingen de grote aantallen aan opstaande facturen laten doen en ons verlies genomen.

_"Door schande word men wijzer"_

Dit was voor ons ook wel de druppel door om anders in het leven te gaan staan. Waarom afhankelijk blijven van andere en vele (soms negatieve) dingen blijven accepteren.
Hierdoor heb ik alles weer opgepakt waar mijn man jaren eerder al mee bezig was, maar dan wel met een wijze les.

// Wij gaan niet voor grote risico's // Wij gaan voor vooruitgang // Wij houden niet van/doen niet aan grote investeringen // Wij blijven open zoals opensource (wij staan open om te delen want deze wereld is groot genoeg //